FAQ

Veel gestelde vragen
 • Wat is de maat van jullie petten?

  Onze caps zijn snapbacks. Dit houdt in dat je de petten kan verstellen door middel van de “snap sluiting” aan de achterkant van de pet. Hierdoor zijn onze petten voor de meeste mensen draagbaar.

 • Vanaf welke leeftijd past mijn kind jullie kids snapbacks?

  Dit ligt geheel aan de grote van het hoofd van jouw kiddo. Echter uit ervaring blijkt dat onze caps bij kids vanaf een jaar of 2 goed zitten.

 • Op welke manieren kan ik bij julie betalen?

  Je kunt bij ons je bestelling afrekenen via bankoverschrijving, iDeal, Paypal, Sofort banking, Afterpay en Mister Cash/Bancontact.

 • Hoe kan ik mijn bestelling annuleren/wijzigen?

  Wanneer je jouw bestelling wilt wijzigen of annuleren, raden wij je aan om contact op te nemen via info@rixxsupply.nl of te bellen naar 038 -2660166.

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?

  Wij proberen altijd (mits voorradig) binnen 24 uur te verzenden. Echter kan het zijn dat wij dit door drukte niet kunnen waarmaken en daarom houden wij altijd een bezorgtijd van maximaal 2 dagen aan.

  Wanneer je op vrijdag na 16.00 of in het weekend besteld zal jouw pakket pas op maandag verzonden worden en dus op dinsdag afgeleverd worden.

 • Hoe kan ik de status van mijn verzending zien?

  Je kunt je pakketje volgen met de tracking code die je in de mail vindt die je van ons krijgt nadat je pakketje is verzonden.

 • Mijn bestelling is er later dan aangegeven. Hoe kan dit?

  Het kan helaas voorkomen dat je bestelling door PostNL niet de volgende werkdag afgeleverd wordt. Dit kan komen door slecht weer, storingen, pech, etc. We hopen dat je hier begrip voor hebt. Heb je vragen over de bezorging van jouw pakket, bel met de PostNL Servicelijn: +31(0)900-0570 (EUR 0,45 p/m).

 • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

  Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst (op eigen kosten). De artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd.
  Artikelen kunnen niet geruild worden voor andere artikelen. Mocht je toch een andere maat, kleur of product willen retourneer dan het bestelde product, deze zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst aan je crediteren. In de tussentijd kun je het juiste product opnieuw bestellen, deze heb je dan (mits alles goed gaat aan de kant van PostNL) de volgende dag al in huis.
  Indien je de bestelling wilt retourneren, vul dan het volledige retourformulier in en stuur deze met jouw pakket naar onderstaand adres.

  RIXX Supply
  Otello 33
  8265TD Kampen

  Let op: Vermeld altijd het ordernummer wanneer je iets naar ons retourneert.
  Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd. Artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Wanneer kledingstukken beschadigd zijn of anderszins in onacceptabele staat verkeren, worden ze weer naar je teruggestuurd. Binnen 14 dagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. We zijn niet verantwoordelijk voor kledingstukken die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. Vraag bij het retourneren van je product altijd om een track & trace code. Zonder deze code kunnen wij in geval van verlies door het verzendbedrijf niks voor je doen.

Open Chat
1
Close chat
Hey! Leuk dat je op onze website bent! Druk op de startknop om te beginnen met de chat.

Start